• Головна
  • Підсумки 2023 року для ТРЦ Республіка Парк: мільйони на благодійні проекти та 122 млн грн податків
Новини компаній
17:42, 29 квітня

Підсумки 2023 року для ТРЦ Республіка Парк: мільйони на благодійні проекти та 122 млн грн податків

Новини компаній
Підсумки 2023 року для ТРЦ Республіка Парк: мільйони на благодійні проекти та 122 млн грн податків, фото-1

ТРЦ Respublika Park має велику популярність. За підсумками минулого року у центрі побувало понад 15 млн відвідувачів. Це дозволило ТРЦ отримати високий дохід, з якого 122,4 млн. грн. відрахували до держбюджету країни. ТРЦ разом із своїми надійними партнерами активно займався благодійністю. За 2023 рік було витрачено понад 27 млн грн на потреби ЗСУ. Також для ПДВ "Охматдит" було закуплено сучасне медичне обладнання.

Юлія Щаслива, яка обіймає посаду генерального директора ТРЦ Respublika Park, заявляє, що незважаючи на всі складнощі, спричинені війною в Україні, компанія сплатила понад 120 млн грн до держбюджету України. Варто зауважити, що в цю суму входить лише податок торгово-розважального комплексу. Усі організації, що працюють на території, сплачують податки окремо. За словами Юлії Щасливої, усі власники бізнесу зобов'язані допомагати країні та її населенню у цей непростий період. Зі свого боку ТРЦ Respublika Park намагається максимально підтримувати ЗСУ. 2023 року на потреби армії, а також на допомогу родичам військових, які постраждали, перевели понад 27 млн грн.

ТРЦ Республіка Парк відіграє важливу соціальну та інфраструктурну роль, пропонуючи близько 280 магазинів. В організаціях комплексу працює понад 8000 працівників. З урахуванням значущості податків для державного бюджету, торговий центр співпрацює лише з найвідповідальнішими українськими та закордонними компаніями, які відповідально ставляться до своїх зобов'язань щодо сплати податків до держбюджету країни та беруть участь у благодійних проектах.

Respublika Park почав приймати відвідувачів у столиці у 2021 році у листопаді. Загальна територія комплексу складає понад 300 тисяч кв. м. ТРЦ Республіка Парк володіє організація Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH - австрійська фірма, що займається нерухомістю в таких регіонах, як Східна та Центральна частини Європи. Trafin забезпечує великі інвестиційні вкладення в готельні, комерційні та житлові об'єкти у різних країнах, відіграючи важливу роль в економіці держави як головний акціонер ТРЦ Respublika Park.

З моменту початку військових дій на території України ТРЦ Respublika Park почав брати серйозну участь у підтримці благодійних акцій, спрямованих на допомогу ЗСУ. Також компанія виділяє кошти на відновлення зруйнованого житла для сімей із дітьми, які стали жертвами війни. Окрема увага Республіка Парк приділяє допомозі дітям з онкологічними захворюваннями.

Спільно з партнерами було реалізовано масштабні благодійні програми з НБУ та організацією "Повернися Живим". Також компанія співпрацює з фондами "Україна-ЄС. Розвиток та Реконструкція", ПДВ "Охматдит", UNITED24, "Таблеточки". У групі ТРЦ працює багато добровольців, які підтримують бригади військових та здійснюють доставку необхідних матеріалів на регулярній основі.

ТРЦ досі продовжує свою благодійну діяльність та здійснює дуже великий внесок в економіку України в такій складній ситуації.

Довідка. Республіка Парк – супер-регіональний торгово-розважальний комплекс, який розпочав свою діяльність у листопаді 2021 року. Територія ТРЦ займає понад 300 000 кв.м. Головним акціонером та власником виступає Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH. Компанію заснували у 2013 році у Відні. Trafin активно вкладає кошти у розвиток нерухомості у багатьох країнах та виступає важливим інвестиційним учасником ринку України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...