• Головна
  • Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва
12:05, 17 квітня

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва

Скажімо, цього тижня погода нас не радує. Але скільки там того тижня, та й взагалі - скоро травень, а за ним і літо. Давайте подивимось, куди в Києві можна вибратись з друзями і приготувати щось смачненьке.

Журналісти 44.ua знайшли п'ять класних зон з альтанками.

Оболонь

Тут таких зон кілька. На Прирічній є одразу дві бази відпочинку (Прирічна, 30А та 37). На базі, що називається "Поплавок" є альтанки місткістю до 25 осіб. Вартість оренди залежить, власне, від місткості та від типу. Загалом шампури та решітка для шашликів коштуватимуть від 70 грн, мішок дров - від 150 грн.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-1, Фото: "Поплавок"

Фото: "Поплавок"

На "Смарагдовій" базі є альтанки місткістю до 70 осіб. Вартість оренди приміщення - від 350 до 3 тис. грн.

Також є гриль-зона "Причал" у районі Верблюжої затоки. Тут маємо не лише альтанки, а й пляж та ліс поруч. Вартість оренди - від 2 до 3 тис. грн.

На всіх трьох базах є також лазні.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-2, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Контакти:
+38(050)1756686 ("Поплавок");
+38(097)9862444 ("Смарагдова");
+38(067)3986810 ("Причал").

Голосіївський район

Тут також маємо кілька місцин. По-перше, є зона відпочинку "Дідорівка" біля озер Дідорівка та Спортивне. Перш ніж приготувати щось, це щось можна тут же і зловити, адже за доплату можлива рибалка: водяться короп, окунь, карась тощо.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-3, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Звісно, не можна обійти увагою ВДНГ. От є, наприклад, BBQ Sport Family Park на вул. Академіка Заболотного, 17. Альтанки місткістю до 25 осіб коштуватимуть від 1,5 тис. грн. У суму включено мангал є, а от вугілля, шампури та решітку треба брати з собою. Машину можна залишити на парковці.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-4, Фото: BBQ Sport Family Park

Фото: BBQ Sport Family Park

У "Колибі" на вул. Потєхіна є не тільки місце для барбекю (вісім альтанок), а й дитячий майданчик. Оренда альтанки місткістю до 20 осіб коштуватиме від 1,2 тис. грн. Мангал входить у вартість, інше - ні. Але вугілля можна купити на місці.

Контакти:
+38(097)0689534 ("Дідорівка");
+38(095)3010000 (BBQ Sport Family Park);
+38(066)7345431 ("Колиба").

Осокорки

Альтанки на озері Небреж (Nebrezh Star) розташовані близько до пісочного пляжу. Ще з плюсів - поруч є магазини і зупинки громадського транспорту. Також - для лінивих - тут можна замовити їжу з ресторану замість готувати самим. А ще тут влаштовують пляжні вечірки та фінтес-вечірки (цікаво, що це таке?).

Оренда приміщення до 20 осіб коштуватиме від 1,5 тис. грн.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-5, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Неподалік від ст.м. "Славутич" є клуб відпочинку "Парус". Тут всього п'ять альтанок, та вони більше схожі на маленькі будиночки. Отже, комфортно буде за будь-якої погоди. Вартість оренди такого будиночка - від 2 до 5 тис. грн.

Поруч теж є пляж та ресторан; також є сауна.

Контакти:
+38(098)3067102 (Nebrezh Star);
+38(067)3181244 ("Парус").

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-6, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Юріївська затока

На березі нашої Десенки у парку "Муромець" є Rhino Park - так би мовити, багатогранна зона відпочинку. Судіть самі: 12 альтанок, сім бунгало, спортивні та дитячі майданчики, сауна та, звісно, вихід до води. Для тих, хто виконав програму вікенду на майданчиках і не в змозі готувати, є ресторан.

Оренда альтанки коштуватиме від 500 грн до 2,5 тис. грн.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-7, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Також на Десенці є X-Park, а у ньому - SurfVillage. Ідеально підійде для тих, хто хоче спочатку активно відпочити, а потім вже ласувати. В X-Park є і вейкборди, і мотузковий парк, і аеротруба, і слеклайн, і тир... А у SurfVillage - захищені від негоди альтанки місткістю до 60 осіб та мангал. Оренда одної з альтанок коштуватиме від 1,5 до 10 тис. грн (залежно від місткості).

Контакти:
+38 (099)9457270 (Rhino Park);
+38(066)7639547 (SurfVillage).

Совки

Тут маємо зону відпочинку "Совська балка". До повномасшатбного вторгнення Росії тут проходили чемпіонати з водного туризму. А зараз можна влаштувати турнір з пінг-понгу чи бадмінтону, а також наловити собі рибки, щоб тут же й засмажити.

Можна і допомогти нашій армії: наприклад, місяць тому "Совська балка" разом із мешканцями ЖК, розташованого поруч, провела ярмарок на підтримку ЗСУ.

Барбекю у великому місті? Чом би й ні! ТОП-5 альтанок Києва, фото-8, Фото: "Совська балка"

Фото: "Совська балка"

На території зони відпочинку є відкриті та закриті альтанки; гроза вам не завадить. Мангал включений у вартість. Оренда альтанки коштуватиме від 600 грн до 1,5 тис. грн залежно від місткості.

Контакти: +38(063)7505694.

Нагадаємо, раніше ми писали про комплекси відпочинку під Києвом.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #топ #дозвілля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...